Paprasta kompozicija, gaivus skonis ir subtilus grietinės ir majonezo padažas
Ingredientai:
- Agurkai – 2 vnt.
- Kietasis sūris – 150 g
- virti kiaušiniai – 3 vnt.
- Konservuoti kukurūzai – 200 g
- Krapai – maža ryšelis
- Grietinė – 3 šaukštai. l.
- majonezas – 2 šaukštai. l.
- Česnakai – 2 skiltelės
- Druska – pagal skonį
- Juodieji pipirai – pagal skonį
Paruošimas:
- Agurkus supjaustykite juostelėmis, sūrį kubeliais, o virtus kiaušinius taip pat juostelėmis. Viską sudėkite į dubenį.
- Į susmulkintus produktus suberkite konservuotus kukurūzus ir smulkiai pjaustytus krapus.
- Padažui grietinę sumaišyti su majonezu, įberti per spaudą išspaustą česnaką, pagal skonį pasūdyti ir suberti pipirus.
- Padažą užpilkite ant salotų ir gerai išmaišykite.
Patarimas: kad šios salotos visiškai pakeistų Olivier, galite pridėti rūkytos arba virtos jautienos.