Salotos „Odesa”: puikus pasirinkimas lengvai vakarienei ar užkandžiui

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Paprasta kompozicija, gaivus skonis ir subtilus grietinės ir majonezo padažas

Ingredientai:

  • Agurkai – 2 vnt.
  • Kietasis sūris – 150 g
  • virti kiaušiniai – 3 vnt.
  • Konservuoti kukurūzai – 200 g
  • Krapai – maža ryšelis
  • Grietinė – 3 šaukštai. l.
  • majonezas – 2 šaukštai. l.
  • Česnakai – 2 skiltelės
  • Druska – pagal skonį
  • Juodieji pipirai – pagal skonį

Paruošimas:

  1. Agurkus supjaustykite juostelėmis, sūrį kubeliais, o virtus kiaušinius taip pat juostelėmis. Viską sudėkite į dubenį.
  2. Į susmulkintus produktus suberkite konservuotus kukurūzus ir smulkiai pjaustytus krapus.
  3. Padažui grietinę sumaišyti su majonezu, įberti per spaudą išspaustą česnaką, pagal skonį pasūdyti ir suberti pipirus.
  4. Padažą užpilkite ant salotų ir gerai išmaišykite.

Patarimas: kad šios salotos visiškai pakeistų Olivier, galite pridėti rūkytos arba virtos jautienos.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.