Žuvis grietinės padaže orkaitėje: paprastas ir labai skanus patiekalas pietums

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Žuvis yra produktas, kuris turi būti dietoje. Jei norite gauti skanų patiekalą, kurį būtų galima palyginti su restoranu, turėtumėte iškepti produktą.

Procesas yra labai paprastas, net pradedantysis virėjas gali susidoroti su šia užduotimi.

Tam reikia paruošti bet kokią žuvį. Tai gali būti pollock, jūrų lydeka arba menkė. Tai skonio reikalas.

Svarbu skerdeną supjaustyti filė, apšlakstyti citrinos sultimis.

350 gramų žuvies pakaks 2 arbatinius šaukštelius. Žuvį taip pat reikia pabarstyti druska, pipirais ir malta kalendra. Tada jums reikia įdėti tokį ruošinį ant lapo, padengto folija.

Tačiau žuvį siųsti kepti dar anksti.

Padažą reikia pagaminti iš 4 šaukštų grietinės, smulkintų krapų, žiupsnelio kalendros ir išspausto česnako (užtenka 2-3 skiltelių), garstyčių sėklų.

Visi komponentai turi būti gerai išmaišyti, o tada gautas padažas turi būti tolygiai paskirstytas ant žuvies.

Gardumynus reikia kepti pusvalandį 180 laipsnių temperatūroje. Dėl padažo žuvis pasirodo labai sultinga ir kvapni.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.