Kukurūzų virti nėra nieko sudėtingo – užtenka sumesti burbuoles į puodą su vandeniu, palaukti, kol skystis užvirs, ir virti, kol baigs. Tačiau jei norite gauti tikrai skanių virtų kukurūzų, turėtumėte atkreipti dėmesį į smulkmenas.
Todėl visai nesvarbu, kokį vandenį naudosite ruošdami – šaltą ar karštą, svarbiausia, kad jis visiškai padengtų burbuoles.
Jei kyla problemų dėl to, kad kukurūzai netelpa į puodą, galite drąsiai juos supjaustyti dalimis.
Jauniems vaisiams virimo laikas yra 10-15 minučių po virimo.
Senesnių kukurūzų kepimas trunka nuo 40 minučių iki valandos.
Norėdami suprasti, kad produktas yra paruoštas, turite įsitikinti, kad grūdai yra minkšti. Tokiu atveju padės paprastas life hack: nuo visos burbuolės nupjaukite mažą gabalėlį, su viskuo nusiųskite į keptuvę ir karts nuo karto ištraukite, kad patikrintumėte, ar užtenka minkštų grūdelių.
Kalbant apie druską, viskas taip pat paprasta – kukurūzų išvis negalima sūdyti, berti druskos virimo metu arba pabarstyti jau paruoštas burbuoles.