Puikus pieno desertas su šokoladu. Skanus pudingas be želatinos.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– pienas, 200 ml;
– miltai, kakava po 30 g;
– cukrus ir šokoladas po 80 g;
– sviestas, 20 g;
– trynys, 1 vnt.
Virimo procesas
Kakavą sumaišykite su miltais iki vientisos masės.
Supilkite 100 ml pieno ir išmaišykite, sudėkite trynį ir maišykite iki vientisos masės.
Pakaitinkite likusį pieną ir supilkite mišinį, išmaišykite iki vientisos masės ir kai masė gerai įkais, suberkite šokolado gabalėlius ir sviestą, išmaišykite ir virkite iki tirštumo.
Supilkite mišinį į porcijomis išdalytas stiklines ir padėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings.
Patarimas : desertą galite papuošti sausainių trupiniais, tarkuotu šokoladu, riešutais, uogomis, vaisiais, kokoso drožlėmis ir kt.