Sotus ir skanus pyragas iš želė tešlos su kiaušiniais ir žaliais svogūnais, su šviežiomis žolelėmis.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– grietinė, 150 g;
– kefyras, 200 g;
– kiaušiniai, 3 vnt;
– miltai, 170 g;
– druska, 0,5 šaukštelio;
– kepimo milteliai 1 šaukštelis;
– sviestas, 50 g;
– sūris, 100 g.
Norėdami paruošti įdarą, jums reikės :
– geros krūvos žalių svogūnų;
– kiaušiniai, 3 vnt;
– druskos ir pipirų pagal skonį.
Virimo procesas
Virtus kiaušinius supjaustykite kubeliais, susmulkinkite žalius svogūnus ir žoleles. Sumaišykite, druskos ir pipirų pagal skonį.
Sumaišykite kefyrą su grietine ir kiaušiniais.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti, supilti į skystą mišinį ir išminkyti.
Sudėkite minkštą sviestą ir tarkuotą sūrį, išminkykite.
Uždenkite formą pergamentu, jei turite silikoninę formą, sutepkite ją augaliniu aliejumi.
Išpilkite dalį tešlos, išdėliokite įdarą ir užpildykite antrąja dalimi.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 40 minučių, pagaliuku patikrinkite, ar iškepė.