Greitai paruošiami kefyro pyragėliai: tai gali padaryti visi be išimties

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai

Tešlai:

  • 1 stiklinė kefyro
  • Apie 4 stiklines miltų
  • 2 kiaušiniai
  • 2 valg. l. augalinis aliejus
  • 1 šaukštelis. soda
  • 2 val. l. cukraus
  • 1 val. l. metų

Įdarui:

  • 6 virti kiaušiniai
  • Žalieji svogūnai
  • Druska pagal skonį
  • Žiupsnelis maltų pipirų (nebūtina)

Paruošimas:

  1. Smulkiai supjaustykite virtus kiaušinius ir žaliuosius svogūnus, įberkite druskos pagal skonį. Jei mišinys per sausas, įpilkite šiek tiek lydyto sviesto. Jei norite, pagardinkite maltais pipirais.
  2. Į dubenį supilkite kefyrą, suberkite sodą ir išmaišykite. Palaukite, kol kefyras nustos putoti. Tada įpilkite druskos, cukraus, augalinio aliejaus ir kiaušinių, plakite šakute. Palaipsniui suberkite persijotus miltus, minkydami į minkštą, prie rankų nelimpančią tešlą.
  3. Nuimkite nedidelius tešlos gabalėlius, suformuokite plokščius paplotėlius ir į vidų sudėkite įdarą, suteikdami pyragėlių formą.
  4. Kepkite pyragus įkaitintame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Aš Nežinojau, Kad Ūkinis Muilas Yra Galingiausias Įrankis Sveikatai Ir Grožiui… Dabar Aš Jį Visą Laiką Naudoju!
Patiko? Pasidalink! Ačiū.