Greitai ir labai skanu: Šokoladinis bananų pyragas. Neiškepkite vos per 15 minučių

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai

✓ 400 g sausainių,

✓ 180 g sviesto,

✓ 10 g želatinos,

✓ 100 ml vandens,

✓ 100 ml pieno,

✓ 400 g grietinės,

✓ 6 šaukštai. Sachara,

✓ 3 šaukštai. kakava,

✓ 2 bananai

✓ šokoladas – papuošimui.

Virimo receptas

Želatiną pamirkykite vandenyje, kad išbrinktų

Sausainius sutrinkite į trupinius. Tai galima padaryti naudojant maišytuvą arba kočėlą

Toliau į trupinius supilkite lydytą sviestą ir viską gerai išmaišykite

Tortą sudėkite į spyruoklinę formą.

Sausainių trupinius tolygiai paskirstykite ant keptuvės dugno, gerai sutankinkite ir padėkite į šaldiklį 5 minutėms.

Toliau uždėkite nedidelį puodą ant ugnies, išpilkite pieną, įdėkite 6 šaukštus cukraus ir išbrinkusios želatinos, čia galite iš karto įdėti kakavos

Visą šią masę nuolat maišykite, kol želatina visiškai ištirps, kad gautųsi vienalytė šokolado masė, tik NEUŽVIRKITE.

Tada supilkite grietinę ir viską gerai išmaišykite. Atidėkite į šalį

Bananus nulupkite, perpjaukite išilgai ir per pusę.

Juos atsitiktine tvarka išdėliojame ant torto pagrindo, ir visa tai užpildome paruošta šokoladine mase.

Išlyginkite ir padėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms, kol gerai sustings.

Norint išimti pyragą iš formos, reikia sudrėkinti peilį karštu vandeniu ir apeiti kraštą, tada nuimti formos šonus.

Tortą galima papuošti smulkintu šokoladu.

Gero apetito!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.