Paruoškite paprastus makaronus su tunu pagal itališką receptą, kuris puikiai išsiskirs ant jūsų stalo. Jie yra visiškai paprasti ir puikaus skonio.
Makaronai yra labiausiai paplitęs patiekalas italų namų ūkiuose, ir nenuostabu, kodėl. Jie skanūs, maistingi ir labai lengvai paruošiami. Jei norite juos paruošti ir jūs, turime labai gerą receptą su tunu, kuris nėra itin reiklus, bet dėl to nustebins kiekvieną jūsų apsilankymą . Patiekalas sveikas ir tuo, kad jame yra pomidorų, česnakų ir kitų gydomųjų prieskonių iš Viduržemio jūros. Dabar nieko nelaukite ir ruoškitės!
Itališki makaronai su tunu
Itališki makaronai yra vienas populiariausių patiekalų visame pasaulyje. Galite juos paruošti įvairiais būdais ir jie visada tiesiog puikaus skonio. Be to, jie yra gana sveiki, nes juose yra naudingų ingredientų, tokių kaip vaistinis imbieras, česnakai ar vyšniniai pomidorai . Jų paruošimas visai nesudėtingas, tereikia tinkamo recepto ir rezultatas bus be galo skanus. Norėdami juos paruošti, jums reikės šių ingredientų:
- 300 gramų spagečių
- 100 gramų vyšninių pomidorų
- 150-200 gramų pomidorų padažo
- Ketvirtadalis svogūno
- 2 skiltelės česnako
- Pusė čili pipiro
- 250 gramų konservuoto tuno
- Juodieji pipirai (malti), pagal skonį
- Imbieras pagal skonį
- Pusė puodelio pusiau sauso baltojo vyno
- Petražolės, pagal skonį
- Bazilikas, pagal skonį
- Alyvuogių aliejus, pagal skonį
- Parmezanas, pagal skonį
Makaronų paruošimo procedūra:
- Pirmiausia paruoškite makaronus – išvirkite pagal instrukcijas ant pakuotės.
- Aliejuje (arba svieste) pakepinkite susmulkintą svogūną ir sutrintą česnaką, suberkite čili pipiro griežinėlius ir pagardinkite padažu: į puodą suberkite konservuoto tuno griežinėlius (skystį nupilkite), supilkite pomidorų padažą, smulkintus vyšninius pomidorus ir baltąjį vyną. Pagardinkite ir suberkite petražoles bei bazilikus.
- Virkite ingredientus ant silpnos ugnies apie 15–20 minučių – jei padažas pasidarys per tirštas, galite jį atskiesti trupučiu vandens.
- Karštu padažu užpilkite makaronus ir pagal skonį įberkite tarkuoto parmezano. Tada galėsite juos patiekti iš karto.
- Ir viskas, mėgaukitės!
Patiekite makaronus šiltus su lydytu parmezanu ir patikėkite, kad patiks visai jūsų šeimai. Receptas lengvas ir gana smagus, tad puikus sprendimas net ir pradedantiesiems kulinarams. Tačiau rezultatas išsiskirs ant jūsų stalo ir joks svečias negalės jam atsispirti . Žolelės suteikia jai nepakartojamą skonį ir kupiną svarbių maistinių medžiagų, kurios naudingos žmonių sveikatai. O kai paragausite, šį receptą gaminsite vis dažniau!v