Tortas tiesiog nuostabus! Receptas vienas-du-trys: ir nieko nereikia kočioti ar mirkyti

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šis ryškus, gražus, sultingas ir minkštas morkų pyragas jums tikrai patiks ir nuolat jį gaminsite savo šeimai.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • morkos, 300 g;
  • cukrus, 230 g;
  • kiaušiniai, 4 vnt;
  • augalinis aliejus, 200 ml;
  • žiupsnelis druskos;
  • kepimo milteliai, 10 g;
  • miltai, apie 300 g.

Norėdami paruošti kremą, jums reikia :

  • riebi grietinėlė, 500 g;
  • cukraus pudra, 50 g;
  • pieniškas šokoladas, neprivalomas, 100 g.

Virimo procesas

Trys morkos ant smulkios trintuvės arba supjaustytos gabalėliais ir sudėkite į maišytuvo dubenį, įpilkite cukraus ir augalinio aliejaus, kiaušinių ir plakite iki vientisos masės.

Miltus persijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais bei druska, supilti į masę ir užminkyti tešlą.Tešla turi būti tiršta, jei per plona, ​​įberkite šiek tiek miltų.Formą uždengiame pergamentu ir išpilame tešlą.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 40 – 50 minučių, pasirengimą patikrinkite iešmu.

Jei kepant vidurys pakils, tai gerai, kai atvės, viskas stos į savo vietas ir pyragas bus lygus.

Atvėsusį biskvitą perpjaukite į 2 sluoksnius, apipjaustykite kraštus ir paverskite trupiniais.

Pyragėlius patepkite kremu, suformuokite pyragą, patepkite viršų ir šonus, pabarstykite trupiniais ir tarkuotu šokoladu.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.