Vienas iš paprasčiausių ir prieinamiausių receptų tepti ant sumuštinių.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
— sūdyti taukai, 1,5 kg;
– žalios arba paprastos česnako skiltelės pagal skonį;
– pipirai, žolelės ir prieskoniai pagal skonį.
Virimo procesas
Jei neturite sūdytų taukų, tai kiekvienam kilogramui lašinių paimkite 25 g druskos ir sūdykite bent 5 dienas.
Taukus permetame per mėsmalę kartu su žalių česnakų plunksnomis arba įprastais česnakais ir žolelėmis.
Sumaišykite su pipirais ir kitais prieskoniais pagal savo skonį.
Dedame ant plėvelės ir susukame dešrą, sandariai susukame į plėvelę ir dedame į šaldytuvą kelioms valandoms ir jau galima valgyti.
Taip pat masę galima sudėti į indus su dangteliais, stiklinius indelius ir laikyti šaldytuve. Plėvele ir plastikiniame indelyje dešreles galima laikyti šaldiklyje, o esant poreikiui išimti iš šaldiklio ir įdėti į šaldytuvą.
Taip pat į mišinį pagal savo skonį galite pridėti smulkintų lauro lapų ir kitų prieskonių bei žolelių.