Pasirodo, ne visi žino šį receptą. Čeburekai be tešlos minkymo

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šiandien galite puikiai išsiversti be tešlos ir pasigaminti įvairių skanių patiekalų. Pavyzdžiui, pyragaičiai. Jie pasirodo tokie pat minkšti, švelnūs, sultingi ir skanūs. Tai labai greiti pusryčiai ar užkandis.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

pita;
malta mėsa, 500 g;
svogūnas, 1 vnt;
druska, pipirai, augalinis aliejus.

Virimo procesas

Svogūną smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su malta mėsa, įberkite druskos, pipirų, jei norite, galite įberti ir krapų. Minkyti.

Paimkite ploną lavašą ir išpjaukite apskritimus.

Faršą dėkite į vieną pusę, o kitą pusę suplėšykite.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant vidutinės ugnies apkepkite pyragus iš abiejų pusių.

Paprastą užkandį galite pagaminti ir paėmę kitą įdarą – grybus su svogūnais, kiaušinius su žaliais svogūnais, kietąjį sūrį ar lydytą sūrį.

Pita duoną taip pat galite supjaustyti juostelėmis. Faršą dėkite ant juostelės krašto ir apvyniokite trikampio forma.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Šašlykų kebabas orkaitėje ant svogūnų lovos! Koks kebabas be svogūnų?
Patiko? Pasidalink! Ačiū.