Šiandien galite puikiai išsiversti be tešlos ir pasigaminti įvairių skanių patiekalų. Pavyzdžiui, pyragaičiai. Jie pasirodo tokie pat minkšti, švelnūs, sultingi ir skanūs. Tai labai greiti pusryčiai ar užkandis.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
pita;
malta mėsa, 500 g;
svogūnas, 1 vnt;
druska, pipirai, augalinis aliejus.
Virimo procesas
Svogūną smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su malta mėsa, įberkite druskos, pipirų, jei norite, galite įberti ir krapų. Minkyti.
Paimkite ploną lavašą ir išpjaukite apskritimus.
Faršą dėkite į vieną pusę, o kitą pusę suplėšykite.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant vidutinės ugnies apkepkite pyragus iš abiejų pusių.

Paprastą užkandį galite pagaminti ir paėmę kitą įdarą – grybus su svogūnais, kiaušinius su žaliais svogūnais, kietąjį sūrį ar lydytą sūrį.
Pita duoną taip pat galite supjaustyti juostelėmis. Faršą dėkite ant juostelės krašto ir apvyniokite trikampio forma.

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
