Ingredientai:
- kopūstai – 800 gramų
- morkos – 1 vnt
- svogūnas – 3 galvos
- kalendra ir kmynai – 1/3 šaukštelio.
- džiovintas česnakas – 0,5 šaukštelio.
- druskos ir maltų juodųjų pipirų – pagal skonį
- krapai – pagal skonį
- augalinis aliejus – kepimui
Paruošimas:
Smulkiai susmulkinkite kopūstą.
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite svogūną ir pakepinkite iki skaidrumo. Tada ten sudėkite morkas ir kopūstus. Troškinkite, retkarčiais pamaišydami ant vidutinės ugnies, kol daržovės suminkštės .
Baigiant virti suberti maltas kalendras, kmynus ir džiovintą česnaką.
Druska ir pipirai pagal skonį.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.





