Ingredientai:
Kiaušinis – 3 vnt.
Kefyras – 160 ml
Miltai – 90 g
Dešra – 100 gr
Žalieji svogūnai
Druska
Citrininis pipiras
Soda – ¼ šaukštelio.
Sūris – 90 g
Augalinis aliejus
Receptas:
Į dubenį įmuškite tris vištienos kiaušinius, įpilkite 160 ml 1% kefyro ir išsijokite 90 g miltų. Maišykime šluotele!

Įberkite druskos, citrinpipirų, 1/4 šaukštelio sodos, smulkiai pjaustytų žaliųjų svogūnų ir smulkiai pjaustytos dešros. Sumaišykite su šluotele.

Į įkaitintą keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir samčiu supilkite mišinį, suformuodami blyną.

kepkite ant silpnos ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Įdėkite šiek tiek tarkuoto sūrio, perlenkite blyną per pusę ir po 30 sekundžių išimkite.

Skanūs pusryčiai paruošti!

Gero apetito!