Naminis pyragas. Tešla ir įdaras tirpsta burnoje!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Minkštą ir skanų pyragą galima pagaminti ne tik su žuvies konservais, bet ir bet kokiu kitu įdaru pagal jūsų skonį.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– riebi grietinė, 90 g;

– miltai, 400 g;

– kiaušiniai, 2 vnt;

– sviestas, 180 g;

– kepimo milteliai, 1 pakelis;

– žiupsnelis druskos.

Norėdami paruošti įdarą, jums reikės :

– žuvies konservai pagal skonį, 2 skardinės;

– riebi grietinė, 200 g;

– žalieji svogūnai ir žolelės;

– druska, pipirai;

– kiaušiniai, 2 vnt;

– krakmolas, 10 g.

Virimo procesas

Išsijokite miltus.

Sviestą atvėsinkite ir sutrinkite į miltus, rankomis sutrinkite mišinį į trupinius.

Įdėkite kiaušinius, grietinę, druską, kepimo miltelius ir minkykite tešlą.

Darbinį paviršių pabarstykite miltais ir iškočiokite tešlą.

Uždenkite keptuvę pergamentu ir padėkite į keptuvę. Šonus formuojame aukštesnes.

Išimkite žuvį iš skardinės, sutrinkite šakute, sumaišykite su smulkintais žaliais svogūnais, žolelėmis, kapotais kiaušiniais ir grietine. Druska ir pipirai pagal skonį.

Sudėkite įdarą, tolygiai paskirstydami per visą pyrago paviršių.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 30 minučių.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.