Ingredientai:
sviestas – 30 g;
cukrus – daugiau nei pusė stiklinės
kakava – 25 g;
bet kokie riešutai – 180 g;
pienas – 50 ml;
pieno milteliai arba pieno pakaitalas – 200 g.
Paruošimas:
Sumaišykite cukrų su kakava ir pienu iki vientisos masės.
Įkaitinkite, tada sudėkite sviestą ir ištirpinkite iki vientisos masės.
Tada nukelkite nuo ugnies ir šokolado masę padalinkite į 2 dalis.
Į vieną dalį suberkite pieno miltelius ir išmaišykite iki vientisos masės
Suberkite smulkintus žemės ar graikinius riešutus, išmaišykite ir suformuokite rutuliukus.
Kiekvieną apvoliokite milteliuose: kakavoje, smulkintuose riešutuose, kokoso drožlėse ir pamerkite į antrąją šokoladinio mišinio dalį.
Saldainius dėkite ant kepimo popieriaus ir padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.