Kiekvienais metais ruošiu šį užkandį šventiniam stalui. Jis skrenda su trenksmu!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Nei vienas šventinis stalas neapsieina be patiekalų su silke. Siūlau jums labai originalų vyniotinio su silkės įdaru receptą. Jis pasirodo ne tik skanus, bet ir gražus iš minimalių produktų: silkės, burokėlių ir grietinėlės sūrio.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

virti burokėliai, 1 vnt.;
kiaušiniai, 3 vnt;
augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas;
miltai, 80 g;
druskos, 1 šaukštelis;
cukraus, 0,5 arb.
Norėdami paruošti įdarą, jums reikės :

silkės filė, 200 g;
lydytas sūris, 300 g;
raugintų agurkų, 3 vnt;
ryšelis krapų
Virimo procesas

Tris burokėlius ant rupios trintuvės ir sumaišyti su tryniais, druska, augaliniu aliejumi, miltais. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Baltymus su druska išplakti mikseriu iki purios masės ir stabilumo. Suberkite cukrų ir išplakite.

Baltymų masę dalimis sumaišykite su burokėlių mišiniu.

Kepimo skardą uždenkite pergamentu ir sutepkite augaliniu aliejumi.

Masę paskirstome ir tolygiai paskirstome po popierių.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių.

Sūrį sumaišykite su smulkiai tarkuotais agurkais ir smulkiai pjaustytais krapais.

Išimkite omletą iš pergamento ir jo paviršių lygiu sluoksniu paskleiskite įdarą.

Ant omleto krašto dėkite silkės filė gabaliukus ir susukite į tankų vyniotinį.

Suvyniokite į pergamentą ir padėkite į šaldytuvą 30 minučių.

Supjaustykite porcijomis ir gražiai padėkite ant salotų lapeliais papuošto indo.

Labai skanus suktinukas patiekiamas su naminiais padažais iš majonezo ir česnako.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Laiko mašina į vaikystę: paprasčiausias ir skaniausias tortas „Skruzdėlynas“
Patiko? Pasidalink! Ačiū.