Jautiena nauju būdu su daržovėmis: labai skanu ir aromatinga!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

  • Jautiena (minkštimas) – 500 g
  • Svogūnai – 1 vnt.
  • Saldieji pipirai – 2 vnt.
  • Pomidorai – 1-2 vnt.
  • Česnakai – 3 gvazdikėliai
  • Petražolės – pagal skonį
  • Utskho-suneli (ožragė) – pagal skonį
  • Druska ir pipirai – pagal skonį
  • Lauro lapas – 1-2 vnt.
  • Vanduo – pagal poreikį

Paruošimas:

  1. Jautieną supjaustykite ir pakepinkite katile iki auksinės rudos spalvos.
  2. Sudėkite pjaustytus svogūnus, paprikas ir pomidorus. Pirmiausia sutarkuokite pomidorus, kad pašalintumėte odelę.
  3. Druska ir pipirai pagal skonį. Troškinkite ant silpnos ugnies, kol mėsa visiškai iškeps.
  4. Likus kelioms minutėms iki virimo pabaigos, suberkite susmulkintą česnaką, petražoles, utskho-suneli ir lauro lapą.
  5. Indą troškinkite dar 5 minutes, tada nukelkite nuo ugnies ir palikite pastovėti.

Gero apetito!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.