Kaip tinkamai virti kukurūzus: skanaus patiekalo subtilybės

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kukurūzų virti nėra nieko sudėtingo – užtenka sumesti burbuoles į puodą su vandeniu, palaukti, kol skystis užvirs, ir virti, kol baigs. Tačiau jei norite gauti tikrai skanių virtų kukurūzų, turėtumėte atkreipti dėmesį į smulkmenas.

Todėl visai nesvarbu, kokį vandenį naudosite ruošdami – šaltą ar karštą, svarbiausia, kad jis visiškai padengtų burbuoles.

Jei kyla problemų dėl to, kad kukurūzai netelpa į puodą, galite drąsiai juos supjaustyti dalimis.

Jauniems vaisiams virimo laikas yra 10-15 minučių po virimo.

Senesnių kukurūzų kepimas trunka nuo 40 minučių iki valandos.

Norėdami suprasti, kad produktas yra paruoštas, turite įsitikinti, kad grūdai yra minkšti. Tokiu atveju padės paprastas life hack: nuo visos burbuolės nupjaukite mažą gabalėlį, su viskuo nusiųskite į keptuvę ir karts nuo karto ištraukite, kad patikrintumėte, ar užtenka minkštų grūdelių.

Kalbant apie druską, viskas taip pat paprasta – kukurūzų išvis negalima sūdyti, berti druskos virimo metu arba pabarstyti jau paruoštas burbuoles.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Kai nežinau, ką gaminti vakarienei, visada gaminu šį patiekalą! Tinka prie bet kokio garnyro
Patiko? Pasidalink! Ačiū.