Kaip paruošti nuostabią vakarienę iš 300 gramų maltos mėsos ir stiklinės kefyro

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

malta vištiena – 250 – 300 g;
kefyras – 1 valgomasis šaukštas;
miltai – 4 šaukštai;
kiaušinis – 1 vnt
svogūnas – 1 galva,
prieskoniai pagal pageidavimą.

Paruošimas:

Svogūną sutarkuokite į faršą, suberkite miltus, kefyrą, kiaušinį ir prieskonius. Sumaišykite.

Turėtų pasirodyti skysta tešla, kaip grietinė

Blynelius dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Mano vyras juos vadina „lavašnikais“. Šiuos sočius vokelius gaminu pusryčiams kiekvieną dieną.
Patiko? Pasidalink! Ačiū.