Vienas iš paprasčiausių nuo vaikystės mėgstamo deserto receptų. Svarbiausia, kad gaminant maistą būtų imtasi kokybiškų produktų, kad desertas būtų tikrai skanus.
Virimui jums reikės šių ingredientų:
- riebi grietinėlė, 500 g;
- virtas kondensuotas pienas, 0,5 skardinės;
- vafliniai pyragaičiai, 2 vnt.
Creme brûlée ledų gamybos procesas
Visi produktai turi būti gerai atšaldyti.
Grietinėlę labai gerai išplakti mikseriu, kol ji taps tiršta, su smailėmis. 5 minučių užteks.
Įpilkite kondensuoto pieno ir toliau plakite. Norėdami paragauti, galite pridėti daugiau nei pusę skardinės, bet pasirodo labai saldus desertas.
Reikia plakti iki 1 minutės, kad masė neplaktų, gali tapti per riebi
Apvalią formą patepkite aliejumi ir uždenkite plėvele.
Dedame vaflinį pyragą ir aptepame masę, išlyginame ir ant viršaus uždengiame antruoju pyragu.
Siunčiame į šaldiklį 5 valandoms.
Jei norite, galite ne naudoti pyragaičius, o tiesiog sudėti ledus į formą arba iš karto į porcijinius puodelius.
Jei ruošiatės šventei, desertą papuoškite šviežiomis uogomis ar marmeladu, šokolado drožlėmis ir kitais priedais pagal skonį.
Rezultatas bus labai kvapnus ir skanus desertas, kurį gaminsite iš kokybiškų produktų.

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.





