Juos galima paruošti pusryčiams. Jie yra sotūs ir gali išmaitinti visą šeimą. Juk niekas neatsisakys traškių suktinukų su sultingu įdaru.

Norėdami paruošti ritinius, paimkite:
pita;
4 kiaušinių;
100 g sūrio;
3-4 v.š. grietinės;
100 g virtos rūkytos dešros;
žalias.
Patiekalo ruošimas:
Lavašą reikia supjaustyti mažais stačiakampiais. Patogumui naudokite žirkles.

Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Susmulkinkite žalumynus ir sumaišykite su sūriu.
Kiaušinius išvirkite ir taip pat susmulkinkite stambia tarka.
Tokiu pat būdu sumalkite dešrą ir suberkite į likusius produktus. Įpilkite šiek tiek grietinės ir maišykite, kol pasiskirstys tolygiai.
Ant lavašo gabalėlių dėkite įdarą ir išlyginkite. Palikite centimetro įdubą nuo viršutinio krašto.
Susukite gabaliukus.

Padėkite keptuvę su aliejumi ant ugnies. Palaukite, kol sušils, ir apkepkite suktinukus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
