Pusryčiai per 2 minutes be jokių rūpesčių. Lavašo vamzdeliai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Paprastas lavašo patiekalas su varškės įdaru – skanus, aromatingas, sotus. Paimkite produktus bet kokiu kiekiu.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– lavašas, 1 vnt.;

— varškės masė, 180 g;

– pienas, 2 šaukštai;

– kiaušinis, 1 vnt.

Virimo procesas

Galite imti bet kokią varškės masę arba pasigaminti patys iš bet kokio riebumo varškės, trintuve sumaišydami su džiovintais abrikosais, razinomis ar džiovintomis slyvomis. Galite tiesiog sumaišyti varškę su cukraus pudra ir vanile ar net šokolado gabaliukais, kokosu ir pan.

Kiaušinius išplakti šakute ir supilti pieną, galima įberti žiupsnelį cukraus. Išplakti iki vientisos masės.

Jei imsite briketus iš paruoštos varškės masės, supjaustykite juos į 4 dalis – pagaliukus.

Lavašo lakštą supjaustome į 8 dalis ir kiekvieną varškės bloką apvyniojame lavašo vyniotiniu, apvyniojame kraštus.

Vamzdelius panardinkite į kiaušinį ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Šis procesas kiekvienoje pusėje trunka 1 minutę.

Patarimas : kaip įdarą galite naudoti tiek sūrų, tiek saldų maistą – gausite tūbeles su skirtingais įdarais pagal jūsų nuotaiką.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.