Nieko skanesnio neragavote! Tai geriausias mano bandytas picos receptas.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vienas greičiausių picos receptų – tešlą pasigaminsite per kelias minutes, o įdarui panaudosite mėgstamus picos ingredientus.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– kefyras arba jogurtas, 1 stiklinė, 20 ml;

– soda ir druska po 0,5 šaukštelio;

– cukrus, 1 šaukštelis;

– augalinis aliejus, 2 šaukštai;

– kiaušiniai, 2 vnt;

– miltai, 2 stiklinės.

Norėdami paruošti įdarą, jums reikės :

— rūkytos dešros, 150 g;

– pomidoras, 1 vnt.;

– saldžiosios paprikos, 2 vnt;

– sūris, apie 300 g.

Norėdami paruošti padažą, paimkite :

– majonezo ir pomidorų pastos po 2 šaukštus;

– česnakai, 1 – 2 gvazdikėliai;

– druska ir pipirai, picos prieskoniai.

Virimo procesas

Kambario temperatūros kefyrą sumaišyti su druska ir soda, cukrumi ir kiaušiniais.

Įpilkite augalinio aliejaus ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Miltus persijokite ir suberkite į mišinį, užminkykite tirštą tešlą – ji turi ištempti.

Patarimas: kad lengvai pasiskirstytumėte į formą, gerai sutepkite rankas augaliniu aliejumi.

Kepimo skardą sutepkite augaliniu aliejumi ir supilkite tešlą, tolygiai paskirstydami ją visoje keptuvėje.

Dešrą supjaustykite juostelėmis, saldžiąją papriką, pomidorą ir svogūną plonais griežinėliais.

Trys sūriai ant rupios trintuvės.

Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus, pirmiausia įtarkuokite česnaką.

Tešlą patepkite padažu, ant viršaus dėkite dešrą, tada saldžiąsias paprikas ir pomidorus, pabarstykite tarkuotu sūriu.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite picą apie 20 – 30 minučių, patikrinkite savo orkaitę.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.