Noriu su jumis pasidalinti vienu įdomiu ir paprastu receptu, pagamintu iš bulvių ir burokėlių. Išbandykite ir nepasigailėsite, pradėsite gaminti dažniau.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
bulvės, 4 vnt;
burokėliai, 1 vnt;
svogūnas, 1 vnt;
kiaušinis, 1 vnt.;
miltų, 3 šaukštai;
druska pipirai.
Virimo procesas
Trys bulvės ant rupios trintuvės.
Taip pat burokėlius sutarkuojame stambia tarka.
Sumaišykite abi mases, išspauskite sulčių perteklių ir suberkite miltus, įmuškite kiaušinį ir sutarkuotą svogūną.
Sumaišykite masę.
Įkaitinkite augalinį aliejų, įpilkite šaukštą mišinio ir kepkite šiuos burokėlių-bulvių blynus.

Patiekalą patiekite su grietine, grietinės ir česnakiniu padažu, naminiu majonezu, adžika ir kitais naminiais padažais.
Pagal skonį taip pat galite įdėti česnako, prieskonių daržovėms ir bulvėms, pipirų. Draniki pasirodo labai skanūs, aromatingi ir neriebūs.

Sveiki, aš esu Darius Jakelionis – žmogus, mėgstantis dalintis įvairiapusiu turiniu. Rašau naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat kuriu kiek lengvesnio pobūdžio turinį – maisto receptus bei horoskopus. Mano tikslas – pateikti skaitytojams tiek naudingos informacijos, tiek įkvėpimo ar net pramogos. Noriu, kad kiekvienas apsilankęs rastų ką nors įdomaus ir vertingo sau.





