Patiekalas, kuris tapo mano firminiu patiekalu! Svečiai prašo pasidalinti receptu

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jei rytoj yra šventė, tai šį patiekalą galima paruošti išvakarėse ir jis taps stalo akcentu. Per naktį visi ingredientai gerai pasimarinuos ir bus labai skanu.

Patiekalas bus sotus ir skanus.

Salotų ingredientai: ·

jaunos bulvės – 1,5 kilogramo;

kiauliena – 1 kilogramas;

3 vidutiniai svogūnai;

majonezas, druska, garstyčios, malti pipirai;

kietas sūris – 100 gramų.

Produktų paruošimas

Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais ir išmuškite iš vienos pusės. Svogūną supjaustykite dideliais pusžiedžiais. Sumaišykite svogūną, mėsą, druską ir pipirus. Įpilkite majonezo ir garstyčių. Išmaišykite ir kol kas atidėkite šiuos produktus į šalį.

Dabar eilė bulvėms. Supjaustykite kubeliais arba apskritimais, įdėkite majonezo, druskos ir pipirų. Išmaišykite. Ant kepimo skardos dugno išklokite pergamentą, sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus ir ant viršaus marinuotus mėsos svogūnus.

Suberkite bulves ir ant viršaus išdėliokite mėsos griežinėlius. Formą reikia suvynioti į plėvelę ir per naktį palaikyti šaldytuve.

Pietums galite marinuoti, o vakarienei gaminti patiekalą. Belieka mėsos užkandį pašauti į orkaitę. Jis turi būti pašildytas iki 190 laipsnių. Kepkite 45 minutes. Ant viršaus galite pabarstyti tarkuoto sūrio.

Rezultatas nustebins net jus. Labai skanus, sotus patiekalas, rekomenduoju pasigaminti. Nustebinkite draugus, tegul jie visada mielai aplanko jus.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.