Riešutai su kondensuotu pienu. Labai trapus ir tirpstantis burnoje!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Riešutai su kondensuotu pienu (tešla su lašiniais). Labai trapus ir tirpstantis burnoje!
Mama visada kepdavo „Riešutus“ pagal šį receptą – su lašiniais. Ir kepu – recepto nekeisiu! Riešutai pasirodo traškūs ir tiesiog tirpsta burnoje! Pasirodo, didelė porcija, bet jie greitai suvalgomi.

Ingredientai:

150 g taukų
150 g margarino
300 g cukraus
3 kiaušiniai
2 valg. šaukštai grietinės
1 kupinas arbatinis šaukštelis amonio
miltų (tešla neturi būti per tanki)

Paruošimas:

Grietinėje kambario temperatūroje užgesinkite amonį.
Sudėkite likusius ingredientus.
Minkykite tešlą taip, kad ji neliptų prie rankų.
Nelaikykite šaldytuve, galite kepti iš karto.
Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Net vaikai juos valgo su malonumu. Pats geriausias kotletų receptas, kokį esu bandęs
Patiko? Pasidalink! Ačiū.