Burnoje tirpstantis varškės troškinys!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jei patiekalą gaminsite išvakarėse, ryte pusryčiausite sočiais ir nepaprastai skaniais.

Paimkite šiuos produktus:

4 kiaušinių;
400 g varškės;
100 ml pieno;
40 g sviesto;
cukrus arba jo pakaitalas;
uogos.

Baltymus plakite su cukrumi, kol susidarys stabilios smailės. Varškę reikia sumalti trintuve kartu su tryniais, pienu ir krakmolu. Tada sumaišykite baltymų mišinį su varškės mišiniu. Viską supilkite į silikoninę formą. Papuošti uogomis.

Pašaukite į orkaitę 50 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  90-ųjų užkandis, tai buvo kiekviename vakarėlyje! Daugelis tai pamiršo, bet veltui
Patiko? Pasidalink! Ačiū.