Ingredientai:
Tešlai:
Miltai – 180 g
Kefyras – 250 ml
Kiaušinis – 1 vnt.
Druska pagal skonį
Soda – 1 šaukštelis.
Juodieji pipirai (malti) pagal skonį
Įdarui:
Vištienos filė – 350 g
Svogūnai – 2 vnt.
Žalumynai – 20 g
saulėgrąžų aliejus – 40 ml
Sviestas – 10 g
Paruošimas:
Į kefyrą įpilkite sodos, po poros minučių įmuškite kiaušinį, miltus, druską, pipirus. Sumaišykite.
Vištienos filė smulkiai supjaustykite ir pakepinkite kartu su smulkiai pjaustytu svogūnu.
Pusę tešlos supilkite į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą formą.
Ant viršaus dėkite vištieną ir svogūnus, pabarstykite smulkiai pjaustytomis žolelėmis ir supilkite antrąją tešlos pusę
Kepti 180 C 40 min.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
