Nuostabūs žuvienės pyragaičiai, kaip kadaise gamindavo mano mama. Receptas iš 1982 metų žurnalo!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

pollock, jūrų lydeka, menkė – 1 kg;
kiaušiniai – 2 vnt;
svogūnas – 1 galva;
sūris – 150 gr;
baltas kepalas – 3 griežinėliai;
pienas – 50 ml;
druska, pipirai – pagal skonį

Paruošimas:

Žuvį supjaustykite gabalėliais, išvirkite, tada išimkite visus kaulus ir nuimkite odą.

Virtą žuvį, sūrį, duoną ir piene išmirkytą kepaliuką permetame per mėsmalę.

Į faršą supilkite likusį pieną, įmuškite 2 kiaušinius, pagal skonį pasūdykite ir įmuškite pipirų.

Maltą mėsą gerai išmaišykite

Kepimui becukrius kukurūzų dribsnius suberkite į maišelį ir susukite kočėlu.

Iš mišinio formuojame kotletus, apkepame kukurūzų dribsniuose ir kepame augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Barščių padažo gaminimo paslaptys. Paprastas patyrusios šeimininkės receptas
Patiko? Pasidalink! Ačiū.