Nuostabūs kaimiško stiliaus troškinti kopūstai. Receptas tiesiog puikus!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

  • kopūstai – 800 gramų
  • morkos – 1 vnt
  • svogūnas – 3 galvos
  • kalendra ir kmynai – 1/3 šaukštelio.
  • džiovintas česnakas – 0,5 šaukštelio.
  • druskos ir maltų juodųjų pipirų – pagal skonį
  • krapai – pagal skonį
  • augalinis aliejus – kepimui

Paruošimas:

Smulkiai susmulkinkite kopūstą.

Smulkiai supjaustykite svogūną.

Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite svogūną ir pakepinkite iki skaidrumo. Tada ten sudėkite morkas ir kopūstus. Troškinkite, retkarčiais pamaišydami ant vidutinės ugnies, kol daržovės suminkštės .

Baigiant virti suberti maltas kalendras, kmynus ir džiovintą česnaką.

Druska ir pipirai pagal skonį.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Skaniausia aminė dešra be rūkyklos, be mėsmalės ir be žarnų!
Patiko? Pasidalink! Ačiū.