Jie padeda, kai norisi kažko labai skanaus, bet visiškai nėra laiko ilgai gaminti.
Ingredientai:
Tešlai
- kefyras 3,2% – 400 ml
 - druska – 1,5 šaukštelio.
 - soda – 1 šaukštelis.
 - miltai – 500 gr
 
Įdarui
- moliūgas – 800 gr
 - svogūnas – 1 vnt.
 - cukrus – 2 šaukštai
 - druska – 0,5 šaukštelio
 - augalinis aliejus 50 ml
 
Paruošimas:
Pirmiausia paruoškite tešlą sumaišydami visus ingredientus. Tešlą uždenkite plėvele ir leiskite pakilti.
Paruoškite įdarą: moliūgą sutarkuokite stambia tarka, svogūną smulkiai supjaustykite.
Svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje, kol suminkštės, tada suberkite moliūgą, druską ir cukrų, pakepinkite, kol pusiau iškeps, tada sudėkite įdarą į lėkštę.
Padalinkite tešlą į lygias dalis, maždaug 14-15 dalių. Kiekvieną paplotį plonai iškočiokite ir dėkite įdarą.

Sudarome stebuklą, kaip čebureką.

Stebuklą apkepkite iš abiejų pusių sausoje keptuvėje .
Gatavus papločius ištepkite sviestu.


Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.





