Vaisių sezonas prasideda, todėl būtinai atkreipkite dėmesį į šį desertą.
Ingredientai:
saldūs ir rūgštūs obuoliai – 4 vnt;
kiaušiniai – 2 vnt;
cukrus – 100 g;
pienas – 100 ml;
miltai – 200 g;
kepimo milteliai – 10 g;
vanilės pagal skonį.
Paruošimas:
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki purios masės.
Įpilkite kambario temperatūros pieną ir maišykite iki vientisos masės.
Suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir vanile ir švelniai išmaišykite iki vientisos masės.
Obuolius supjaustykite nedideliais griežinėliais ir sudėkite į sviestu išteptą formą.
Tešlą tolygiai užpilkite ant viršaus.

Pyragą kepame 180 C temperatūroje apie 20 – 30 min.


Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
