Sutaupykite laiko virtuvėje – įprastą batoną paverskite gardžiais pyragėliais

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

bagetė – 1 vnt
malta vištiena – 300 gr
svogūnas – 1 galva
neutralus graikiškas jogurtas – 150 ml
kiaušiniai – 3 vnt
druska – 1/3 šaukštelio.
miltai – 4 šaukštai.

Paruošimas:

Svogūną smulkia tarka sutarkuokite į faršą, įberkite druskos ir pipirų.

Tešlai kiaušinius išplakti su jogurtu arba grietine, pasūdyti ir suberti miltus, išplakti.

Smulkiai supjaustykite batoną .

Ant kiekvieno batono gabalėlio uždėkite po porciją maltos mėsos ir kiekvieną gabalėlį atsargiai įmeskite į tešlą, kad ji prisotintų ir duoną, ir įdarą iš abiejų pusių.

Kepkite keptuvėje su aliejumi, kaip įprastus pyragus.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 1 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Garsioji Vokiška užtepėlė, pagaminta iš 3 ingredientų. Skonis kaip delikatesas!
Patiko? Pasidalink! Ačiū.