Skanūs grybų kotletai vakarienei: dabar tik taip kepu grybus

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

  • 1 kilogramas bet kokios rūšies grybų
  • 2 svogūnai
  • 4 kiaušiniai
  • 4 šaukštai džiūvėsėlių
  • 4 šaukštai saulėgrąžų aliejaus
  • Malti juodieji pipirai
  • Druska pagal skonį

Paruošimas:

  1. Šviežius grybus nuplaukite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Tada grybus išvirkite pasūdytame vandenyje ir nusausinkite kiaurasamtyje, kad pašalintumėte drėgmės perteklių.
  2. Dideliame dubenyje sumaišykite virtus grybus su kiaušiniais, smulkintais svogūnais, 2 šaukštais džiūvėsėlių, maltų juodųjų pipirų ir druskos. Visus ingredientus gerai išmaišykite, kad gautumėte vienalytę maltą mėsą.
  3. Iš paruošto grybų faršo suformuokite kotletus ir apvoliokite likusiuose 2 šaukštuose džiūvėsėlių .
  4. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir ant vidutinės ugnies kepkite grybų kotletus apie 10 minučių, apversdami, kad tolygiai iškeptų iš visų pusių.
  5. Gatavus grybų kotletus patiekite karštus.

Gero apetito!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.