Būtent taip aš kepu kepenėles. Tokio skanumo dar niekada nebandėte.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vienas iš paprasčiausių ir pigiausių receptų, gausite visą kalną skanių ir sultingų vištienos kepenėlių kotletų Ir su jais daug mažiau vargo nei su paprastais kotletais.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

vištienos kepenėlės, 500 g;
svogūnas, 1 vnt;
kiaušiniai, 2 vnt;
kukurūzų miltai, 2 v.š.;
druskos, pipirų
Virimo procesas

Uždenkite lentą plėvele ir viename sluoksnyje sudėkite vištienos kepenėles. Prieš tai darydami nepamirškite išskalauti kepenų ir nusausinti ant popierinių rankšluosčių Dedame į šaldiklį, kad kepenėlės šiek tiek sušaltų.

Dabar kepenis bus lengviau supjaustyti gabalėliais.

Sumaišykite gabalėlius su svogūnų kubeliais, kiaušiniais, kukurūzų miltais.

Patarimas : jei nėra kukurūzų miltų, įpilkite įprasto ar bet kokio krakmolo.

Sumaišykite visus produktus, druską ir pipirus pagal skonį.

Įkaitinkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus ir apkepkite kotletus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Šį patiekalą galite patiekti apibarstę smulkiai pjaustytu česnaku ar žolelėmis arba pabarstę abiem. Į vidų įdedu ir smulkintų krapų ar net ledų.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.