Namuose paruoškite absoliučiai puikias ir sveikas morkų bulvytes

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Turbūt nėra žmogaus, kuris nemėgtų bulvyčių. O dabar galite gaminti morkų bulvytes, kurios yra be galo skanios.

Bulvytės parduodamos beveik kiekviename restorane ir stende. Bet dažniausiai perkamos būna labai riebios ir taip pat nesveikos, kurios kai kam nepatinka. Tikrai ne tiems, kurie laikosi dietos . Bet bulvytės tokios geros, kad joms sunku atsispirti. Jei esate šio gatvės užkandžio gerbėjas, pabandykite juos pasigaminti namuose ne iš bulvių, o iš morkų.

Ko tau prireiks

  • 450 g morkų
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • pusės arbatinio šaukštelio kmynų
  • pusės arbatinio šaukštelio maltos paprikos
  • druskos ir pipirų pagal skonį

Tai labai paprasta

Pirmiausia iš parduotuvės nusipirkite gražių morkų. Tada nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite plonais gabalėliais. Tada apšlakstykite juos alyvuogių aliejumi ir pabarstykite prieskoniais. Gerai išmaišykite rankomis , kad prieskoniai ir aliejus būtų ant kiekvieno kepto kepimo . Paimkite didelę kepimo skardą ir išklokite ją kepimo popieriumi. Sudėkite morkas ant padėklo ir įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių.

Maistas paruošiamas akimirksniu

Tuo tarpu galite pasigaminti naminio padažo, pavyzdžiui, česnako ar šašlykų. Prie šių morkų bulvyčių tinka beveik bet koks panirimas. Kai tik įkaitinsite orkaitę, įdėkite į ją skardą ir kepkite bulvytes apie 20 minučių . Kai morkos iškeps, galite suprasti, kai bulvytės yra minkštos viduje, bet traškios išorėje.

Galite patiekti karštus arba šaltus, bet jie tokie geri, kad greitai išnyks. Kai tikitės lankytojo, jums nereikia pirkti jokių traškučių, nes šios bulvytės yra puikus pakaitalas . O jei ko nors užsinorėsite vakare, galite juos užkąsti kaip puikų užkandį ir nereikės savęs dėl nieko kaltinti. Linkime gero apetito!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.