Močiutės valstietiškas receptas: 1 stiklinė kefyro ir 1 stiklinė maltos mėsos. Geriausias jūsų gyvenimo patiekalas bus paruoštas per minutę

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jei neprieštaraujate netradiciniams receptams ir mėgstate išbandyti ką nors naujo, išsikepkite mėsos pyragą su kefyru. Šis receptas tikrai jus sužavės ir paragaus.

Jei nesate tik tradicinių receptų šalininkas ir neprieštaraujate išbandyti ką nors kita, tikrai neprieštarausite, pavyzdžiui, mėsos pyragui. Dauguma žmonių yra įpratę prie saldžių pyragų, užpildytų vaisiais ar kitais ingredientais. Tačiau šiuo atveju tai pikantiškas pyragas, į kurį dedama mėsa ir kefyras.

Ingredientai, kurių jums prireiks

Norėdami pagaminti šį pyragą, jums reikės šių ingredientų:

  • 100 g bulvių
  • 250 ml kefyro
  • 1 kiaušinis
  • žiupsnelis druskos
  • 160 g miltų
  • 1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių
  • 200 g maltos mėsos

Mėsos pyragas džiugina minią

Kiekvienas turi skirtingą skonį ir labai tikėtina, kad šalia jūsų yra kažkas, kuriam saldaus maisto tikrai nereikia. Jei šalia turite tokį žmogų arba žinote , kad jis jus aplankys , tuomet tikrai jį pamaloninsite šiuo tortu . Jame pilna mėsos ir kefyro. Prieš pradėdami dirbti, paruoškite aukščiau paminėtus ingredientus, kad pasiruošimo viduryje nesužinotumėte, jog vis tiek reikia užsukti į parduotuvę dėl kai kurių ingredientų. Tada galite pradėti ruoštis.

Torto paruošimas labai paprastas

Pirmiausia paimkite bulves ir nulupkite jas nuo odos. Tada sutarkuokite juos ant trintuvės. Tada į tarkuotas bulves supilkite kefyrą ir viską gerai išmaišykite, kad ingredientai gerai susimaišytų. Sumaišius, į masę galima įdėti daugiau išplaktų kiaušinių ir pagal skonį pasūdyti.

Viską išmaišykite šluotele

Jums reikės plaktuvo, kuris padės jums dirbti su pikantišku pyrago mišiniu. Į masę įmušę kiaušinį ir pasūdę, galite įdėti daugiau miltų ir kepimo miltelių. Dabar vietoj plaktuvo reikėtų imti šaukštą ir minkyti tešlą. Tada į tešlą suberkite maltą mėsą, bet gerai dėti dalimis, pavyzdžiui, kaip kotletus. Galiausiai ištepkite pyrago formą ir supilkite tešlą į formą.

Taip pat skaitykite:  Ateina iš vaikystės! Mano mėgstamiausias pyragas yra "Vienuolyno trobelė"

Mėsos pyrago kepimas

Kadangi jau paruošėte tešlą ir netgi įdėjote į kepimo formą, galite įkaitinti orkaitę. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C ir prieš kepdami joje pyragą, mentele pakoreguokite tešlą formoje, kad ji būtų lygi. Tada kepkite pyragą 45 minutes, stebėdami, kad nepridegtų. Iškepus galima patiekti.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.