Šį traškų skanėstą galite gaminti ne tik su kremu, bet ir su šokoladu, grietine ir bet kokiu kitu kremu.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– margarinas arba sviestas, 100 g;
– kiaušiniai, 3 vnt;
– miltai, 1 puodelis;
– cukrus, 1/2 puodelio.
Virimo procesas
Ištirpinkite margariną arba sviestą, sumaišykite su kiaušiniais ir cukrumi.
Vaflius reikia kepti vaflinėje. Dar karštus susukite į vamzdelius ir atvėsę įpilkite kremu pagal savo skonį.
Kadangi pati tešla nebus labai saldi, įdarui galite rinktis saldžius variantus – kremą, virtą kondensuotą pieną, aguonas su medumi ir razinomis bei riešutais.
Jei mėgstate kontrastą, pasigaminkite grietinės – citrininį kremą su citrinos žievele. Variantų daug, tereikia išsirink savo mėgstamą ir paprastą kremą ir daryk.
Jeigu netingi, vamzdelius galima užpilti ir ištirpintu šokoladu arba pasigaminti šokoladinį glajų.
Gamindami desertą vaikams naudokite varškės įdarą, arba su džiovintų vaisių gabalėliais.