Žudantis pomidorų salotų užkandis, kurį galima gaminti ištisus metus

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tokios pikantiškos ir lengvos salotos puikiai tinka prie įvairių mėsos ir žuvies patiekalų.

Paruošti reikės šių ingredientų:

vyšninių pomidorų, 2 pakuotės;

– svogūno, šviežio agurko, po

1

vnt.;

– citrinos, 1,2 vnt.;

– žolelių

; – sojų padažo, 1 valgomasis šaukštas

; – česnako, 4 skiltelės arba pagal skonį;

– druskos, pipirų;

– garstyčių ir medaus,

po

1 valgomąjį šaukštelį

; – augalinio aliejaus, 50 ml.

Улетная закуска салат из помидор, которую можно готовить круглый год

Gaminimo procesas

Pomidorai nuplaunami ir nusausinami popieriniais rankšluosčiais,

praduriami

dantų krapštuku ties koteliu ir sudedami į indą.

Pomidorai pasūdomi pagal skonį, sudedami agurkų apskritimai, plonais pusžiedžiais supjaustyti svogūnai, petražolės, krapai ir žalieji svogūnai.

Kuo daugiau žalumynų, tuo aromatingesnis bus patiekalas.

Padažui sumaišykite augalinį aliejų, pusės citrinos sultis, sojų padažą, medų, garstyčias ir pipirus. Paragaukite ir pagal skonį įberkite prieskonių

. Užpilkite padažą ant salotų, išmaišykite ir uždenkite indą dangčiu. Nusiųskite į šaldytuvą 30 minučių ir patiekite.

Patarimas: į salotas taip pat galite įdėti saldžiųjų paprikų. Taip pat galite pasigaminti iš paprastų pomidorų.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *