Vištienos filė kailiniuose! Sultinga vištiena traškioje plutoje

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tokį patiekalą galite paruošti net šventiniam stalui – pasirodo labai originalus ir traškus užkandis.

Virimui jums reikės šių ingredientų:

  • vištienos filė, 2 vnt.;
  • bulvės, 3-4 vnt.;
  • druska, pipirai ir prieskoniai;
  • kiaušiniai, 2 vnt.;
  • miltų, 2 v.š.

Virimo procesas

Mėsą supjaustykite porcijomis ir išplakite. Dabar supjaustykite sumuštą mėsą mažais gabalėliais. Mėsą pamarinuoti su druska, pipirais ir mėgstamais prieskoniais, palikti valandai.

Bulves sutarkuokite smulkia tarka ir nuplaukite po tekančiu vandeniu, įberkite druskos, pipirų, suberkite kiaušinius ir miltus. Minkykite masę iki vientisos masės.

Paimkite bulvių masę, iš jos ant rankos padarykite pyragą, uždėkite mėsos gabalėlį ir susukite bulvių masę į paplotėlį.

Įkaitinkite aliejų ir apkepkite paplotėlius iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.

Tiekiame tokius originalius ir skanius, traškius bulvių pyragus su grietine arba grietinės padažu su žalumynais ir česnaku, tarkuotu raugintu agurku. Jei mėgstate aštrius padažus prie mėsos patiekalų, galite pasigaminti padažą iš grietinės ar majonezo su garstyčiomis. Dėl įvairovės galite suvynioti kieto ar lydyto sūrio gabalėlį kartu su mėsos gabalėliu.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.