Ingredientai:
Kiaušinis – 1 vnt.
Augalinis aliejus – 100 ml
Cukrus – 100 g
Miltai – 280 g
Kepimo milteliai – 1 šaukštelis
Cukrus pabarstymui – pagal skonį
Paruošimas:
Kiaušinius plaktuvu sumaišykite su augaliniu aliejumi ir cukrumi.
Dalimis suberkite miltus ir kepimo miltelius.
Minkykite nelipnią tešlą.
Formuojame graikinio riešuto dydžio rutuliukus.
Į lėkštę supilkite cukrų, padėkite ruošinį, šiek tiek paspauskite ir apvoliokite cukruje iš abiejų pusių.
Naudodami nedidelį puodelį sausainių paviršiuje padarykite griovelius.
Dedame gabaliukus ant kepimo skardos vienas nuo kito atstumu.
Kepti 160 C 15 min.
Gero apetito!