Ingredientai:
Kiaušinis – 1 vnt.
Augalinis aliejus – 100 ml
Cukrus – 100 g
Miltai – 280 g
Kepimo milteliai – 1 šaukštelis
Cukrus pabarstymui – pagal skonį
Paruošimas:
Kiaušinius plaktuvu sumaišykite su augaliniu aliejumi ir cukrumi.
Dalimis suberkite miltus ir kepimo miltelius.
Minkykite nelipnią tešlą.
Formuojame graikinio riešuto dydžio rutuliukus.
Į lėkštę supilkite cukrų, padėkite ruošinį, šiek tiek paspauskite ir apvoliokite cukruje iš abiejų pusių.
Naudodami nedidelį puodelį sausainių paviršiuje padarykite griovelius.

Dedame gabaliukus ant kepimo skardos vienas nuo kito atstumu.

Kepti 160 C 15 min.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
