Tobulo skonio Riešutų pyragas 15 minučių! Be kepimo, su varškės kremu ir bananu

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Riešutinis sausainių pyragas paruošiamas greitai ir paprastai, tačiau rezultatas yra labai skanus ir aromatingas.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

— riešutų sausainiai, 700 g;

– bananai, 3 vnt;

– pienas, 200 ml;

– kondensuotas pienas, 350 g;

– varškės, 500 g.

Virimo procesas

Varškę sumaišykite su kondensuotu pienu ir panardinamuoju trintuvu sutrinkite iki vientisos masės.

Pašildykite pieną iki šilto ir kiekvieną sausainį pamerkite prieš dėdami į lėkštę.

Bananus supjaustykite plonais griežinėliais.

Indą patepkite kremu ir išdėliokite sausainių sluoksnį.

Viršų patepkite kremu, išdėliokite sluoksnį bananų, kremą ir vėl sluoksnį sausainių.

Pakeiskite visus sluoksnius ir suformuokite pyragą.

Uždenkite plėvele ir padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms.

Patarimas : tortą galite formuoti formoje, tada jis išeis tvarkingas. Tortą pagal savo skonį galite papuošti šokoladu, smulkintais riešutais, vaisiais ir uogomis. Bananai taip pat keičiami kitais vaisiais arba džiovintų vaisių gabalėliais.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.