Neturiu laiko virti šių pyragėlių… jie tiesiog akimirksniu dingsta nuo stalo!
Jei negalite apsispręsti, ko norite daugiau: pyragų ar blynų, paruoškite šiuos kiaušinių ir svogūnų pyragus! Nuo jų tiesiog neįmanoma atsiplėšti, jie taip pat paruošiami per 10 minučių.
Ingredientai tingiausiems kiaušinių ir svogūnų pyragams gaminti:
Kiaušiniai – iš viso 4 vnt (iš šių gabalėlių išvirti 2)
Kefyras – pusė litro
Grietinė – pusė stiklinės
Druska, pipirai – pagal skonį
Miltai
Kepimo milteliai
Žalieji svogūnai – krūva
Kaip pasigaminti pačius tingiausius kiaušinių ir svogūnų pyragus:
Kiaušinius plakite mikseriu arba šluotele, po truputį įberdami druskos.
Kai druska ištirps, supilkite grietinę ir vėl gerai išmaišykite.
Po grietinės supilame kefyrą ir vėl išmaišome.
Dabar atėjo eilė miltams ir kepimo milteliams, supilkite viską į kiaušinius ir nepamirškite maišyti be perstojo.
Miltų kiekis gali skirtis, bet tešla turi pasirodyti kaip blynai.
Dabar nulupkite virtus kiaušinius, supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su žaliais svogūnais.
Kai kiaušiniai ir svogūnai sumaišomi, galite juos įmaišyti į tešlą.
Paimkite keptuvę ir įkaitinkite. Supilkite saulėgrąžų aliejų ir kepkite kaip įprastus blynus.
Rekomenduojama patiekti su šalta grietine!