Taip skanu, kad gaminu tris kartus per savaitę. Pusryčiai po 10 minučių

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Paprasti, tingūs kefyro pyragėliai su įvairiais įdarais, paruošiami labai greitai. Įdaras labai įvairus, tad pasitelkite fantaziją ir kaskart ruoškite vis naują patiekalą.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

kefyras, 300 ml;
druskos ir soda po 0,5 šaukštelio;
cukraus, 1 valgomasis šaukštas;
dešra, 100 g;
žali svogūnai ir krapai;
miltų, 8 v.š.;
kiaušinis, 1 vnt;
augalinis aliejus.
Virimo procesas

Kefyras ir kiaušinis turi būti kambario temperatūros.

Sumaišykite kefyrą su druska ir cukrumi.

Smulkiai supjaustykite žalią svogūną ir žoleles.

Dešrą supjaustykite mažais kubeliais. Paimkite bet kokį produktą, ar tai būtų virta ar rūkyta dešra, dešrelės, mažos dešrelės, kumpis, rūkyta ar virta mėsa. Su grybais pasirodo labai skanu.

Sumaišykite mišinį su dešra, žaliais svogūnais ir krapais.

Ant viršaus suberkite miltus ir kepimo soda. Greitai išmaišykite.

Patarimas: prieš pat kepimą įpilkite sodos, kad pyragėliai būtų labai purūs ir erdvūs. Kepimo milteliai kefyro fermentuoto pieno terpėje neveiks taip efektyviai.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir šaukštu supilkite tešlą.

Kepkite ant silpnos ugnies, uždengę, iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.

Šiuos tinginius pyragus galima patiekti su grietine arba tiesiog kaip užkandžių pyragus. Galite juos paversti picos analogu. Jei į tešlą įmaišysite ir itališkų žolelių.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.