Įdarytas bulves galima patiekti ant švenčių stalo, arba paruošti greitą patiekalą tiesiog pietums ar vakarienei.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– bulvės, 15 vnt;
– bet kokia mėsa, 250 g;
– pomidorų pasta arba kečupas;
– svogūnas, 1 vnt;
– grietinė ir sviestas, po 50 g.
Virimo procesas
Nulupkite bulves ir išpjaukite vidurį, virkite, kol pusiau iškeps apie 8 minutes.
Mėsą ir svogūnus paverčiame faršu, pagardiname prieskoniais, druska, kapotomis žolelėmis.
Bulves įdarykite malta mėsa ir sudėkite į kepimo indą.
Minkštą sviestą iki vientisos masės sumaišykite su grietine, pomidorų pasta, smulkintais krapais ir česnaku pagal skonį, įpilkite vandens, druskos ir prieskonių pagal skonį.
Šiuo padažu užpilkite bulves.
Kepkite 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patarimas : galite pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti dar 5 – 7 minutes. Labai skanu faršą pakeisti namine varške, sumaišyta su kapotomis žolelėmis ir česnaku.

Sveiki, aš esu Darius Jakelionis – žmogus, mėgstantis dalintis įvairiapusiu turiniu. Rašau naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat kuriu kiek lengvesnio pobūdžio turinį – maisto receptus bei horoskopus. Mano tikslas – pateikti skaitytojams tiek naudingos informacijos, tiek įkvėpimo ar net pramogos. Noriu, kad kiekvienas apsilankęs rastų ką nors įdomaus ir vertingo sau.
