Ingredientai:
Žuvies filė – 0,5 kg
Grietine
Kiaušiniai – 4 vnt.
Pykinimas
Paruošimas:
Paruoškite tirštą tešlą: kiaušinius, miltus ir grietinę išplakite šakute.
Pasūdykite tešlą pagal skonį .
Žuvies filė supjaustykite plonomis juostelėmis.
Pamerkite filė į tešlą ir kepkite iš visų pusių.
Padėkite gatavą žuvį ant popierinių servetėlių, kad pašalintumėte riebalų perteklių.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
