Sugaišite tik 15 minučių ir įprasčiausią produktų iš dešros, kiaušinių ir sūrio rinkinį gausite aromatingus ir skanius, sočius pusryčius ar užkandžius.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– kepalas, 7 – 8 riekelės;
– dešra, 1 vnt.;
– sūris, 100 g;
– kiaušiniai, 4 vnt;
– pienas, 50 ml;
– pomidoras, 1 vnt.;
– kečupas, 1 valgomasis šaukštas;
– druska, pipirai, žalumynai ir žalieji svogūnai;
– augalinis aliejus.
Virimo procesas
Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais, pienu.
Batoną supjaustome riekelėmis, dešrą ir pomidorą – griežinėliais.
Įkaitinkite augalinį aliejų.
Kiekvieną batono riekelę panardinkite į kiaušinių mišinį ir dėkite į keptuvę, visiškai užpildydami indą. Supilkite likusį kiaušinių mišinį. Kepkite vieną pusę uždengtą ant silpnos ugnies iki auksinės rudos spalvos.
Apverskite, patepkite kečupu, ant jo dėkite dešros griežinėlius, pomidorų griežinėlius, pabarstykite smulkintomis žolelėmis ir prieskoniais, tada – tarkuotu sūriu. Uždenkite dangčiu ir kepkite, kol sūris išsilydys.
Šią picą patiekiame su šviežių daržovių salotomis.