Skanus cukinijų troškinys! Lengva gaminti – skanus maistas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Labai sotus ir apetitą keliantis cukinijų troškinys. Lengva gaminti – skanus maistas. Jei nepagaminsite cukinijų sezono metu, gailėsitės!

Pirma, susidorokime su cukinijomis. Sutarkuokite jas stambia tarka, jei matote sėklas, pašalinkite. Įberkite druskos ir išmaišykite. Daržoves atidėkite į šalį, kad jos išleistų drėgmės perteklių maždaug 10 minučių. Dešrą ir raudonus mėsingus pomidorus supjaustykite vidutinio dydžio kvadratėliais. Taip pat susmulkiname žalumynus.

Tešlos ruošimas troškinimui

Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite grietinę, maltus pipirus, viską išmaišykite ir suberkite persijotus miltus.

Sudėkite cukinijas į tešlą, kad pašalintumėte skystį. Į šią įmonę pridėkite pomidorų ir dešros.

Tada suberkite sūrį ir žoleles. Viską gerai išmaišyti. Paimkite karščiui atsparią formą, sutepkite augaliniu aliejumi, supilkite į ją tešlą.

Patiekalas turi būti kepamas orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių.

Patarimas: dešrą galima pakeisti bet kokia virta mėsa.

Norėdami paruošti, paimkite:

800 gramų cukinijų;

200 gramų kieto sūrio;

2 kiaušinių;

150 gramų grietinės;

1 stiklinės miltų;

0,5 arbatinio šaukštelio soda;

žalumynai, dešra, pomidorai;

druskos, pipirų

Gatavą troškinį supjaustykite porcijomis ir patiekite. Šis troškinys jums patiks, net jei nesate cukinijų gerbėjas.

Gaminkite su meile ir noru paruošti skaniausią patiekalą ir viskas pavyks.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.