Skanus cukinijų troškinys! Lengva gaminti – skanus maistas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Labai sotus ir apetitą keliantis cukinijų troškinys. Lengva gaminti – skanus maistas. Jei nepagaminsite cukinijų sezono metu, gailėsitės!

Pirma, susidorokime su cukinijomis. Sutarkuokite jas stambia tarka, jei matote sėklas, pašalinkite. Įberkite druskos ir išmaišykite. Daržoves atidėkite į šalį, kad jos išleistų drėgmės perteklių maždaug 10 minučių. Dešrą ir raudonus mėsingus pomidorus supjaustykite vidutinio dydžio kvadratėliais. Taip pat susmulkiname žalumynus.

Tešlos ruošimas troškinimui

Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite grietinę, maltus pipirus, viską išmaišykite ir suberkite persijotus miltus.

Sudėkite cukinijas į tešlą, kad pašalintumėte skystį. Į šią įmonę pridėkite pomidorų ir dešros.

Tada suberkite sūrį ir žoleles. Viską gerai išmaišyti. Paimkite karščiui atsparią formą, sutepkite augaliniu aliejumi, supilkite į ją tešlą.

Patiekalas turi būti kepamas orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių.

Patarimas: dešrą galima pakeisti bet kokia virta mėsa.

Norėdami paruošti, paimkite:

800 gramų cukinijų;

200 gramų kieto sūrio;

2 kiaušinių;

150 gramų grietinės;

1 stiklinės miltų;

0,5 arbatinio šaukštelio soda;

žalumynai, dešra, pomidorai;

druskos, pipirų

Gatavą troškinį supjaustykite porcijomis ir patiekite. Šis troškinys jums patiks, net jei nesate cukinijų gerbėjas.

Gaminkite su meile ir noru paruošti skaniausią patiekalą ir viskas pavyks.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Pats skaniausias ir neįprastas užkandis ant Naujųjų metų stalo. Vištienos filė ritinys: prieinamas receptas
Patiko? Pasidalink! Ačiū.