Skaniausi ir greičiausi „Kolobok” sausainiai. Paprastas receptas kiekvienai dienai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sausainiai yra vienas populiariausių kepinių visame pasaulyje. Kiekviena šalis turi savo unikalius receptus ir tradicijas, susijusias su sausainiais

. Prancūzijoje populiarūs kruasanai – pusmėnulio formos sluoksniuoti sausainiai. Kruasanai gali būti saldūs arba sūrūs ir dažnai patiekiami su kava arba arbata pusryčiams

. Vokiečių sausainiai (plätzchen) būna įvairių formų ir skonių

.

Jie gali būti saldūs arba sūrūs ir dažnai puošiami įvairiais pabarstukais, pavyzdžiui, cukraus pudra, cinamonu arba

aguonomis. Švediški sausainiai (kex) garsėja traškia plutele ir minkštu viduriu. Švedijos šeimininkės į sausainių tešlą dažnai deda įvairių prieskonių, pavyzdžiui, kardamono ar cinamono

. Taigi, kiekvienos šalies sausainiai turi savitų ypatybių, dėl kurių jie yra populiarūs tarp vietinių gyventojų

. pasigaminkime naminių Kolobok sausainių

Ingredientai: 1:

  • Kiaušinis – vnt;
  • cukraus – 3 šaukštai;
  • druskos – žiupsnelis;
  • vanilinio cukraus – šaukštelis;
  • kefyro – 150 g;
  • augalinis aliejus – 80 ml;
  • miltai – 350 g;
  • kiaušinio trynys – vnt;
  • rudasis cukrus – 100 g.

Sausainių paruošimas:

Į dubenį įmuškite kiaušinį, supilkite cukrų, druską ir vanilinį cukrų, kruopščiai išmaišykite, ištirpdydami smėlio grūdelius. Į mišinį supilkite kefyrą ir augalinį aliejų ir toliau maišykite

. Į mišinį suberkite miltus ir rankomis išminkykite minkštą ir nelipnią tešlą. Padalykite tešlą į 12 vienodų dalių, suformuokite kolobokus.

Самое вкусное и быстрое печенье "Колобок". Простой рецепт на каждый день
Nuotrauka: www.youtube.com

Kiekvieną koloboką aptepkite kiaušinio tryniu, viršų apvoliokite rudajame cukruje. Sudėkite kolobokus ant pergamentu išklotos kepimo skardos.

Taip pat skaitykite:  "Sniegotas miškas" Naujametinės salotos su vištiena ir grybais: skaniau nerasite
Самое вкусное и быстрое печенье "Колобок". Простой рецепт на каждый день
Nuotrauka: www.youtube.com

Kiekvieno koloboko viršuje padarykite 5 nedidelius lygiagrečius įpjovimus. Kepkite sausainius 180 laipsnių temperatūroje, kol taps auksiniai.

Самое вкусное и быстрое печенье "Колобок". Простой рецепт на каждый день
Nuotrauka: www.youtube.com

Gauti sausainiai yra gražūs ir lengvai pagaminami. Šiuos sausainius galima patiekti arbatos vakarėlyje vietoj pirktinių.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *