Šis traškus užkandis yra jaunas kopūstas tešloje, jis pasirodo sultingas ir minkštas viduje, jums tikrai patiks.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
— jauni kopūstai, 700 g;
– sūris, 200 g;
– kiaušiniai vnt.;
– pomidoras, 1 vnt.;
– miltai, 4 šaukštai;
-pienas, 50 ml;
– džiūvėsėliai, 150 g.
Virimo procesas
Nuo kopūsto galvos nupjaukite kotelį ir sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį. Kai lapai pradeda kristi, išimkite juos į lėkštę.
Sūrį sutarkuokite stambia tarka, pomidorus supjaustykite kubeliais.
Nupjaukite kietąją dalį nuo lapų.
Išplakame kiaušinius ir suberiame druską, pipirus, pieną ir miltus, išplakame.
Ant lakšto sudėkite sūrio ir pomidorų griežinėlius ir susukite.
Pamerkite vokelius į miltus, tada į tešlą ir džiūvėsėlius.
Apkepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis.
Galite pasirinkti iš įvairių maisto produktų, kad papuoštumėte šį traškų užpilą. Pavyzdžiui, kepta malta mėsa, pjaustytas kiaušinis su žaliais svogūnais, kumpio ar dešros gabaliukai, sūris su saldžiąja paprika ir kt.